Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

Medewerker Klantcontact Nederlands/Duits of Nederlands/Frans

Wie zijn wij?

Bij Spangenberggroep helpen wij klanten op het gebied van klantcontact. In ons eigen contactcenter staan wij klaar om verschillende opdrachtgevers onze dienstverlening te bieden in de vorm van inkomende en uitgaande telefoongesprekken, email en andere vormen van communicatie. Binnen ons callcenter staat de kwaliteit van het contactmoment centraal. Spangenberggroep is een familiebedrijf dat na ruim 16 jaren zeker zijn sporen verdient heeft in het klantcontact. Onze lange en ruime ervaring heeft er toe geleid dat wij specialisten zijn in klantcontact!

Wat zoeken wij?

Omdat wij groeien zijn wij op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken. Wij zoeken medewerkers die graag werken in een informele, doch professionele omgeving waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. We werken met verschillende teams en voor verschillende klanten. Omdat wij groeien komen er regelmatig nieuwe projecten en nieuwe klanten bij waarbij wij uitdagingen niet uit de weg gaan. Wij zoeken medewerkers die willen leren en willen werken in een omgeving waarin je met verantwoordelijkheid om kunt gaan. Als medewerker bij Spangenberggroep verwachten wij een gemotiveerde en professionele houding. Verder dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en kan je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag gaan.

Wat ga je doen?

Voor allerlei verschillende opdrachtgevers staan wij klanten te woord in de vorm een klantenservice. Tijdens deze inkomende oproepen ontvang je algemene vragen of verzoeken om een bestelling te plaatsen. Naast het beantwoorden van inkomende gesprekken, bellen wij de klant ook zelf op (warm outbound). Deze klanten die al lid of klant zijn van dit mode merk worden dus niet koud benaderd. Het doel van deze uitgaande gesprekken is klanten speciale aanbiedingen doen ze normaal niet zouden krijgen. Op deze manier proberen wij de verkoop te verhogen.

Ben jij:

  • Positief en heb je een positieve werkhouding?
  • Klantvriendelijk en klantgericht?
  • Gemotiveerd
  • Meertalig: Nederlands en Duits of Frans
  • Flexibel inzetbaar
  • Minimaal 12 uur (meer uren bespreekbaar) per week beschikbaar en kan jij in de avonden en/of zaterdag werken?

Dan pas je waarschijnlijk goed in ons team en zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar secretariaat@spangenbergGroep.nl.

www.SpangenbergGroep.nl
Specialisten in klantcontact
Keizer Karelplein 1
6211 TC Maastricht
Tel: 31 (0) 85- 8884661