telefoonservice

Onze diensten

Zorgeloos hoogwaardig contact klanten én een optimale klantbeleving.

Of u nu een kleine webshop bent of een internationaal opererende multinational, wij helpen u graag met het optimaliseren van de wijze waarop u uw klanten te woord staat. Wij zijn uw klantenservice of receptie en kunnen u daarnaast helpen met het optimaliseren van uw eigen klantcontacten en klantbeleving.

Klantcontact

Uw eigen klantenservice zonder vaste kosten?

Wij handelen uw contacten voor u af. Wij zijn uw klantenservice en handelen de contacten af zoals u dat wenst. Multichannel, multilingual, 24/7 van complex tot eenvoudig, uw wensen en behoeften staan centraal. Zorgeloze hoogwaardige klantenservice: Wel de lusten maar niet de lasten.

Veel gebruikt door: Grotere MKB bedrijven, webshops en als ondersteuning of aanvulling op bedrijven met hun eigen klantenservice of contactcenter

Meer informatie…

Telefoonservice

Uw eigen receptie op afstand vanaf Euro 19,95 per maand.

Wij zijn uw receptie op afstand. Wij beantwoorden uw telefoongesprekken als u dat even niet kunt of wanneer u bijvoorbeeld gesloten bent. Zo bent u altijd zorgeloos bereikbaar zonder dat u zelf constant de telefoon hoeft te beantwoorden. Standaard meertalig, standaard van 08:00 tot 21:00 uur én al vanaf Euro 19,95 per maand!

Veel gebruikt door: MKB, webshops, zzp’ers, (zakelijke) dienstverleners en bedrijven zonder eigen receptie.

Meer informatie…

Klantbeleving

Hoe ervaren uw klanten uw dienstverlening?

Hoe ervaren uw klanten uw dienstverlening? Weet u welke interne bedrijfsprocessen niet zijn afgestemd op de beleving van uw klanten? Wij helpen u klantbeleving in kaart te brengen en interne bedrijfsprocessen af te stemmen op de klantbeleving. Onze unieke aanpak zorgt voor tevredenere klanten én lagere kosten

Veel gebruikt door: Organisaties met hun eigen klantenservice of interne callcenter

Meer informatie…

Heeft u uitdaging met op het gebied van klantenservice, bereikbaarheid of klantbeleving?

Daag ons uit ons op 088-2425475 of gebruik dit formulier: