Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€19,95 per maand

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

De SpangenbergGroep is gespecialiseerd in het verzorgen van klant contact services. Wanneer u ons dit laat invullen, zal uw bereikbaarheid enorm toenemen.

Hierbuiten zullen wij, indien verzocht, uw telefonische contacten optimaliseren. Onze klanten contact services zullen er voor zorgen dat u optimaal contact houdt met uw klanten, leveranciers en medewerkers. Omdat de wij dit voor u af kunnen handelen, zal u uw tijd kunnen steken in de ‘echt’ belangrijke zaken.

Een veelvoorkomend probleem: gemiste gesprekken. Door onze services zal dit niet langer voorkomen, waardoor u niet langer potentiële deals zal mislopen en het optimale rendement uit uw bedrijf zal halen. De klant contact services kunnen er op verzoek zelfs voor zorgen dat uw bedrijf 7 dagen per week 24 per dag bereikbaar zal zijn.

Onze kracht

  • Geloof in de waarde van klantcontact
  • Hoog opgeleid personeel
  • Voor elke klant de juiste oplossing
  • Ruim 15 jaar ervaring in klantcontact
  • No nonsens aanpak

Beter bereikbaar door onze services

U kunt kiezen uit verschillende pakketten, betreft onze klant contact services. Normaal gesproken hanteren wij met onze klant contact service een standaard pakket, waarbij wij uw calls regelen van 06:00 tot 22:00 doordeweeks en van 08:00 tot 22:00 in het weekend. Onze telefonisten zijn dusdanig getraind, dat zij de telefoon zullen beantwoorden op eenzelfde manier als u doet. Hierna zullen wij er voor zorgen dat het gesprek doorgeschakeld wordt naar de juiste persoon of afdeling. Onze klant contact service kan ook een terugbelverzoek sturen, wanneer een doorschakeling van het gesprek niet uit komt.

Speciale pakketten:

Binnen onze services zijn ook speciale pakketten. Wanneer u bijvoorbeeld op internationale schaal te werk gaat, bieden wij een pakket waarbij uw calls 24 uur per dag, 7 dagen per week beantwoord worden.
Indien u met uw bedrijf alleen doordeweeks bereikbaar wilt zijn, zullen onze telefonisten dit ook voor u mogelijk maken. Wij handelen uw calls dan van maandag tot en met vrijdag af van 08:00 tot 22:00.

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

Cases

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

De garanties

Onze klant contact service stemt de dienstverlening en de manier waarop uw klanten te woord worden gestaan volledig af op uw werkwijze en visie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste scripting tool. Onze medewerkers zijn volledig opgeleid, flexibel en beheersen meerdere talen. Om dit te waarborgen zullen zij dagelijks worden blootgesteld aan kwaliteitscontroles.

Onze services garanderen ook bereikbaarheid: klanten zullen snel en direct telefonisch te woord worden gestaan. Op deze manier zullen uw klanten niet te maken krijgen met onnodige of lange wachttijden.

Hierbuiten garandeert onze telefoonservice bereikbaarheid: uw klanten worden altijd snel en direct telefonisch te woord gestaan, waarbij zij niet te maken krijgen met onnodige of lange wachttijden. Al met al een snelle en directe bereikbaarheid. Op deze manier heeft u een receptie op afstand, zodat uw bereikbaarheid optimaal zal renderen.

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

Direct gebruik maken van onze klant contact services

Wij willen graag uw klant contacten optimaliseren door middel van de verschillende services die wij bieden. Uw bedrijf zal hierdoor optimaal renderen. Met onderstaande gegevens kunt u direct met ons in contact komen. Graag beantwoorden wij al uw vragen en geven wij extra uitleg betreft onze verschillende diensten. Hierbij kunnen wij ook de precieze invulling bespreken van onze klant contact services.
Graag horen wij van u!

Contact opnemen

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte