Zorgeloos goed bereikbaar met onze telefoonservice

Met onze telefoonservice bent u gegarandeerd bereikbaar voor uw (potentiële) klanten op de momenten dat dat het er toe doet en dat al vanaf €19,95 per maand! Wij verzorgen de opvang van uw telefoongesprekken en beantwoorden op de momenten dat u hier niet (of niet direct) toe in staat bent.

Geen gemiste gesprekken meer, geen onderbrekingen tijdens uw werk en toch gegarandeerd goed bereikbaar!

Wij beantwoorden uw gesprekken snel, professioneel en met hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers. U bent met onze telefoonservice gegarandeerd bereikbaar en dat al vanaf €19,95 per maand!

Onze telefoonservice:

 • Hoog opgeleid personeel
 • All-inn prijs vanaf €19,95
 • Geen bijkomende kosten
 • Geen opstartkosten
 • Geen aansluitkosten
 • Zorgeloos bereikbaar van 08:00 tot 21:00
 • Met bereikbaarheidsgarantie!
 • Niet goed = Geld terug
 • Ruim 18 jaar expert in klantcontact

Zorgeloos goed bereikbaar voor uw (potentiële) klanten?

Wij beschikken over de faciliteiten, de mensen, de ervaring én de drive om u te helpen met uw bereikbaarheid!

Bel ons op 085-8884661 of gebruik dit formulier:

SpangenbergGroep

Zorgeloos bereikbaar vanaf €19.95 per maand!

Onze bundels:

Basic €19,95 Inclusief 10 gesprekken

Small €52,50 Inclusief 30 gesprekken

Medium €85,00 Inclusief 50 gesprekken

Large €165,00 Inclusief 100 gesprekken

Extra large €325,00 Inclusief 200 gesprekken

Kijk hier voor de tarieven

Onze Telefoonservice is altijd inclusief:

 • Doorlopende kwaliteitscontroles
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00
 • Weekenden van 09:00 tot 18:00
 • Uw eigen vaste telefoonnummer (088 of ander nummer)
 • Hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers
 • Bereikbaarheidsgarantie
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Zorgeloos goed bereikbaar

Standaard bent u met onze telefoonservice zorgeloos bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 en in het weekend van 09:00 tot 18:00. Wij bieden onze telefoon antwoord service daarnaast standaard meertalig aan waarbij zowel Nederlands als Engels worden ondersteund. Op aanvraag kunnen wij ook andere talen ondersteunen zoals Frans of Duits.

Speciale wensen?

Naast de standaard telefoonservice kunt u ook kiezen voor maatwerk. Heeft u speciale wensen of eisen ten aanzien van de opleidingen van onze medewerkers? Is er voor uw klantcontact specifieke kennis en ervaring wenselijk? Wij kijken graag samen met u hoe wij uw telefonische bereikbaarheid inrichten. Voor meer informatie over de tarieven bij speciale wensen kunt u het beste contact met ons opnemen.

Zullen wij uw telefoon beantwoorden?

SpangenbergGroep is specialist in het optimaliseren van klantcontact. Wij helpen bedrijven en instellingen met het optimaliseren van hun bereikbaarheid en de wijze waarop hun klanten de dienstverlening beleven. Wij passen alle kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan in de praktijk toe, hierdoor zijn wij misschien wel de beste telefoonservice van Nederland. Wij als experts in klantbeleving en klantcontact beantwoorden uw inkomende klantcontacten. U bent bij ons al gegarandeerd bereikbaar vanaf €19,95 per maand.

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving!

Kwaliteits- en bereikbaarheidsgarantie

Onze dienstverlening en de wijze waarop wij uw contacten te woord staan met onze telefoonservice, wordt volledig afgestemd op uw werkwijze en visie. Hierbij maken wij gebruik van onze scripting tool. Onze medewerkers worden volledig opgeleid en worden dagelijks onderworpen aan kwaliteitscontroles. Daarnaast garanderen wij met de telefoon antwoord service goede bereikbaarheid: uw klanten worden altijd snel en direct telefonisch te woord gestaan, waarbij zij niet te maken krijgen met onnodige of lange wachttijden. Gewoon goede, directe bereikbaarheid!

Telefoonservice: Doorverbinden, terugbellen, FAQ beantwoorden?

Hoe wij uw klant te woord staan is maatwerk. Wij kunnen het gesprek naar u doorschakelen of een terugbel verzoek sturen naar een van te voren afgesproken persoon of afdeling binnen uw organisatie. Daarnaast beantwoorden wij veel gestelde vragen en filteren wij de inkomende gesprekken, zodat uw niet onnodig uw tijd hoeft te verdoen precies wat u van uw eigen receptie verwacht.

Altijd bereikbaar

Met de telefoonservice van SpangenbergGroep bent u ook bereikbaar als u zelf niet in staat bent om de telefoon te beantwoorden. Onze telefoonservice beantwoordt uw gesprekken precies zoals u dat van uw eigen receptie mag verwachten. U bent écht zorgeloos bereikbaar en straalt daarmee professionaliteit uit.

U bent al gegarandeerd bereikbaar vanaf €19,95 per maandUw klanten worden professioneel te woord gestaan en u belt terug wanneer u dat uitkomt.

Contact opnemen

Zorgeloos goed bereikbaar voor uw (potentiële) klanten?

Wij beschikken over de faciliteiten, de mensen, de ervaring én de drive om u te helpen met uw bereikbaarheid.

Bel ons op 085-8884661 of gebruik dit formulier:

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!