[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” margin_bottom=”50″][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1464886380620{margin-top: 50px !important;}”][vc_column_text]

Opzoek naar een antwoordservice in Limburg? Veel organisaties worstelen ermee: Hoe zorg ik dat ik goed bereikbaar ben voor mijn klanten. Vrijwel elke organisatie In Limburg heeft op momenten te maken met meer inkomende telefoontjes dan ze op momenten aan kunnen. Daarbij willen klanten ook wel eens bellen als u niet bereikbaar bent, met antwoordservice van Spangenberggroep bent u altijd bereikbaar! Het is in de praktijk vaak lastig om deze bereikbaarheid in huis te bieden. Het effectief, efficiënt en professioneel afhandelen van inkomende telefoongesprekken is echter wel belangrijk. Antwoordservice van Spangeberggroep Limburg biedt hiervoor een goede oplossing.

Het voordeel van een antwoordservice in Limburg

Een antwoordservice in Limburg brengt als voordeel met zich mee dat u intern geen investeringen hoeft te doen voor een effectieve, efficiënte en professionele telefoon beantwoording. Daarbij heeft een goed georganiseerde antwoordservice altijd meer dan voldoende medewerkers beschikbaar om uw telefoontjes snel te beantwoorden. Ook als er zich pieken voordoen in het aanbod van telefoonverkeer. U bent dus altijd zorgeloos bereikbaar. Spangeberggroep Limburg zorgt er niet alleen voor dat u 24/7 bereikbaar bent, maar vergroot ook uw klantenbestand!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De antwoordservice van SpangenbergGroep Limburg

Wij bieden een unieke antwoordservice in Limburg, onze medewerkers zijn geen telefonisten. Wij werken met goed opgeleide, getrainde en meertalige medewerkers. Wij functioneren niet als een extern bureau maar als vaste waarde binnen uw bedrijf. Als wij namens u uw bereikbaarheid mogen verzorgen dan kunt u rekenen op kwaliteit. Wij zijn volledig ingericht op een effectieve, efficiënte maar vooral professionele wijze klantcontacten af te handelen. Antwoordservice Limburg vergroot uw bereikbaarheid!

Neem direct contact op met een van onze antwoordservice specialisten in Limburg voor een vrijblijvend advies! 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column][/vc_column]