Antwoordservice Den Bosch

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Met een antwoordservice in Den Bosch altijd bereikbaar zijn voor uw potentiële klanten, nooit meer kampen met frustratie van de mensen, wanneer u weer eens onbereikbaar bent. Natuurlijk wilt u dit voor uw onderneming zo snel mogelijk bereiken. SpangenbergGroep is geschikt voor bedrijven die haar klanten regelmatig niet te woord kunnen staan. U heeft het vaak druk of u bent vaak actief buiten uw kantoor of plant vergaderingen in. Dit zijn allerlei zaken die kunnen leiden tot aandacht vermindering op het gebied van klantenservice.

U dient echter ten alle tijden bereikbaar te zijn voor uw mensen. Vaak heersen er bij hen vragen of onduidelijkheden, zaken die u gemakkelijk bij hen weg kan nemen. Wij garanderen bereikbaarheid en beantwoorden met de antwoordservice in Den Haag, Den Bosch, Utrecht en vele andere steden in Nederland uw gesprekken snel, professioneel en met hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Een antwoordservice in Den Bosch voor betere telefonische bereikbaarheid

Naast standaard telefoonservice bieden wij ook maatwerk bij onze antwoordservice voor bedrijven in Den Bosch, Utrecht, Den Haag en nog vele andere steden in Nederland. Wilt u 24/7 bereikbaar zijn? Heeft u speciale wensen of eisen ten aanzien van de opleidingen van onze medewerkers? Wij helpen u graag om samen tot een oplossing te komen. Voordat de samenwerking officieel gestart wordt gaan we uiteraard meerdere malen samen om de tafel om iedereen zijn wensen en doelen kenbaar te maken.

Onze antwoordservice callcenter in Den Bosch heeft een fors aantal telefonisten onder contract staan die weten hoe (lastige) klanten aangesproken dienen te worden. Voor elke vraag en klacht wordt direct gezocht naar een oplossing. Onze mensen kunt u vertrouwen dankzij hun jarenlange ervaring en dito opleiding. Vele Nederlandse bedrijven worden nog elke dag blij gemaakt met onze diensten. Wij horen graag wanneer u de volgende bent.

Met onze antwoordservice in Den Bosch is iedereen tevreden

Een samenwerking waarin iedereen zich in kan vinden is de realistische doelstelling van ons. Wij bieden onze antwoordservice aan in Utrecht, Den Bosch, Den Haag en nog een groot aantal andere steden in Nederland. Natuurlijk doen wij ons best uw klanten zo goed mogelijk te bedienen en exact te voldoen aan uw wensen. Kom snel met ons in contact.