Telefoon antwoordservice

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Wij zien vaak dat de telefoon antwoordservice wordt ondergewaardeerd door de meeste bedrijven. Dit is jammer, want de telefoon is het kanaal waar u direct contact hebt met uw bestaande klanten, potentiële klanten, leveranciers afnemers enzovoorts. Via de telefoon antwoordservice kunt u het visitekaartje van uw bedrijf afgeven en uw service op een professionele wijze aanbieden.
SpangenbergGroep is de expert op dit vakgebied. Onze kernactiviteit is het leveren van hoogwaardige klantcontacten. Wij nemen de telefoon antwoordservice gedeeltelijk of geheel voor u uit handen waardoor u en uw personeel zelf meer tijd hebben voor uw eigen belangrijke kerntaken. Hierdoor blijft de effectiviteit in uw organisatie van hoog niveau. Ons personeel is zeer deskundig en goed opgeleid. Door intensieve trainingen kunnen ze al uw klanten eenvoudig te woord staan.

Door heel Nederland besteden bedrijven het klantcontact uit aan SpangenbergGroep. Vanaf een centraal punt ondersteunen we klanten en zetten we leads om in daadwerkelijke klanten.

Wilt u ook gebruik maken van onze telefoon antwoord service in Nederland? Lees verder voor de voordelen en hoe u in contact kan komen met onze deskundigen.

Meertalige telefoon antwoordservice

Groot voordeel bij ons is de meertalige antwoordservice. SpangenbergGroep is een van de weinige bedrijven in Nederland die een meertalige antwoord service biedt. Wij kunnen u klanten te woord staan in de volgende talen:

  • Nederlands
  • Duits
  • Frans
  • Engels

Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten. In ons standaard pakket bent u al vanaf 08:00-20:00 bereikbaar voor al uw klanten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het feit dat telefoontjes aan uw bedrijf worden gemist.
Wilt u gebruik maken van onze telefoon antwoordservice? Neem dan contact op met SpangenbergGroep en we bespreken uw wensen graag met u. Bel een van onze deskundigen op +31 (0)43-6049211 of stuur een e-mail naar info@spangenberggroep.nl
Wij hopen snel van u te horen en uw telefoon antwoordservice succesvol te organiseren!