Antwoordservice Tilburg

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

De allerbeste telefoonservice, natuurlijk wilt u die voor uw onderneming. Met een antwoordservice voor uw onderneming in Tilburg bent u gegarandeerd bereikbaar voor uw (potentiële) klanten en relaties op de momenten dat het er echt toe doet. Ons uitgebreide dienstpakket zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent voor de mensen die u willen bereiken. Voor uzelf is het onmogelijk constant bereikbaar te zijn, daarom zijn wij met onze meertalige antwoordservice dienst er voor uw bedrijf in Tilburg, Den Haag, Eindhoven en in vele andere steden in het land om u te helpen.

U bent regelmatig onderweg, er staan vergaderingen gepland en natuurlijk het eigen sociale leven vergt ook de nodige tijd. Misschien laat u hierdoor wel eens telefoontjes lopen. Het is onmogelijk om elke klant uitgebreid te woord te staan. Deze mensen verwachten echter wel goede service van u en uw bedrijf, daarom zal een partnership met SpangenbergGroep met de dienst: antwoordservice in Tilburg u een hoop tijd, kosten en energie besparen.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Klanten 24/7 te woord staan met onze antwoordservice in Tilburg

Uw klanten zullen het erg waarderen wanneer u constant bereikbaar bent met behulp van de antwoordservice in Tilburg, Den Haag of Eindhoven. Maakt u zich geen zorgen over de kwaliteit van ons personeel. Ze zijn allen ervaren en beschikken over de vereiste kennis om het vak juist uit te voeren. Misschien heeft u wel bepaalde eisen en wensen met betrekking tot onze mensen. Geen probleem, samen komen we tot de juiste oplossing om zodoende al uw doelen te bereiken.

Een samenwerking met ons op gebied van de antwoordservice in de regio Tilburg is er een voor de lange termijn. Niemand zit te wachten op kortstondige partnerships. U bent een ondernemer van de lange termijn, net als wij. Vanaf heden is uw klantenservice op orde dankzij ons werk. Wij hopen u zo snel mogelijk te verwelkomen en kunnen niet wachten om te beginnen. We zijn actief in het gehele land, wanneer u dus een antwoordservice in Eindhoven of een antwoordservice in Den Haag zoekt kunnen wij u ook van dienst zijn.

Een snelle en klantvriendelijke antwoordservice afnemen in Tilburg

Wij garanderen bereikbaarheid en beantwoorden uw gesprekken snel, professioneel en met hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers. Kom vandaag nog in contact met de mensen van SoangenbergGroep om de mogelijkheden van de antwoordservice van uw onderneming in de buurt van Tilburg te bespreken. Wij zullen u verder helpen om uw onderneming te laten groeien.