Zoekt u een callcenter in Eindhoven?

SpangenbergGroep is in internationaal opererend callcenter. Wij zijn gevestigd in het mooie Maastricht en bedienen diverse klanten uit Brabant en Eindhoven. Wij bieden diverse diensten zoals telefoonservice, klantenservice en het optimaliseren van klantbeleving. Met onze dienstverlening bieden wij u zorgeloos klantcontact. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het optimaliseren van uw eigen klantenservice. Daarnaast kunnen wij zelf functioneren als uw klantenservice.

Geen callcenter, wel zorgeloos klantcontact?

Wij hebben een volledig ingericht klant contactcenter én wij hebben veel ervaring met het afhandelen van klantcontacten en het optimaliseren van de klantbeleving. Wij kunnen voor u uw bereikbaarheid zo inrichten zoals u dat wil. Met de dienstverlening van SpangenbergGroep bent u gewoon zorgeloos bereikbaar.

Onze kracht

  • Geloof in de waarde van klantcontact
  • Hoog opgeleid personeel
  • Voor elke klant de juiste oplossing
  • Ruim 15 jaar ervaring in klantcontact
  • No nonsens aanpak

Optimale service bij callcenter Eindhoven

Een callcenter die met u bespreekt hoe de klanten aangesproken dienen te worden. Ook overleggen wij met u wanneer deze mensen bijvoorbeeld naar u doorverbonden kunnen worden. Onze medewerkers weten precies wat hen te doen staat om optimale service te verlenen. Wij verzorgen de klantenafhandeling, u kunt zich richten op het ondernemen zelf! De tijd dat u zich zorgen maakt om de klantenafhandeling is voorgoed voorbij. Door met ons samen te werken wordt uw klantenservice tot in detail verzorgd. Reportages van de voortgang worden u doorgestuurd. Vraagt de klant om de bedrijfsleider? Dan wordt hij/zij naar u doorverbonden. Samen met callcenter Eindhoven resultaat boeken, vele grote bedrijven zijn u voorgegaan.

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

Cases

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Altijd bereikbaar met Callcenter Eindhoven

24/7 beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden van uw klanten. Uw klantenservice uitbesteden betekent een optimale service voor de mensen die uw loon betalen. Callcenter Eindhoven heeft een groot aantal medewerkers in de loonlijst die weten hoe klanten aangesproken dienen te worden. Elke klant is anders en heeft allerlei soorten eisen.

Wij van Callcenter Eindhoven luisteren goed naar de klant en proberen zo snel mogelijk te achterhalen wat hij of zij wilt. Wanneer wordt gevraagd naar de directie, zullen wij de telefoonlijn naar u doorverbinden wanneer wij hier een afspraak over hebben gemaakt. Niks gebeurt zonder uw medeweten.

Callcenter Eindhoven voor al uw vragen

Onze mensen staan u uiteraard graag te woord als er onduidelijkheid heerst. Wij proberen altijd zo helder en eerlijk mogelijk te communiceren naar de samenwerkende bedrijven. Samen gaan we eruit komen en zorgen we ervoor dat de klantenservice een van de sterkste punten van uw bedrijf gaat worden.

Callcenter Eindhoven voert zijn werkzaamheden uit voor een groot aantal bedrijven door het hele land. U krijgt de beschikking over accountmanagers die dagelijks voor u aan de slag gaan. De klantenservice is een ontzettend belangrijk onderdeel van een bedrijf en kan niet zomaar op een laag pitje gezet worden. 24/7 de mensen te woord staan, een prachtig streven wat binnen een korte termijn mogelijk kan worden.

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

Contact opnemen met Eindhoven

Neem zo snel mogelijk contact met ons op door naar onze website te gaan, spangenberggroep.nl. Hierop staat alle informatie die u nodig hebt. Onze medewerkers in Eindhoven staan u graag te woord wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Laat uw klantenservice niet langer lopen en neem contact op met de medewerkers van callcenter Eindhoven.

Contact opnemen

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte