Inbound callcenter Maastricht

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

 

Inbound callcenter Maastricht | Uw klantenservice

SpangenbergGroep hét callcenter van Maastricht. Zowel in een zakelijke als in een consumenten omgeving zien we dat klanten via steeds meer kanalen contact opnemen met hun leveranciers. SpangenbergGroep is gevestigd in het centrum van Maastricht, vanuit ons contactcenter bedienen wij veel verschillende klanten met het afhandelen van klantcontacten. Dat doen we zowel landelijk als regionaal.

Inkomende en uitgaande klantcontacten.

SpangenbergGroep handelt zowel inkomende als uitgaande klantcontacten af. Zo bieden wij voordelige telefoonservice waarbij wij u al gegarandeerd bereikbaar bent vanaf Euro 19,95.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Klantenservice uitbesteden bij hét callcenter Maastricht

Wij bieden naast telefoonservice ook fullservice oplossingen. Wij hebben veel ervaring met direct klantcontact, beschikken over een volledig ingericht contactcenter en werken met goed getraind personeel. Wilt u voor uw klanten een goede, professionele klantenservice opzetten of wilt u gebruik maken van onze capaciteit om uw bereikbaarheid te optimaliseren? Ons team van klantcontact adviseurs zit voor u klaar. Werken vanuit Maastricht stelt ons in staat goedopgeleide, meertalige medewerkers te werven voor uw bedrijf in uit de omgeving. Daarnaast zijn wij in staat te werken met regionale accenten. Limburgse opdrachtgevers kunnen wij ondersteunen met medewerkers die een Limburgse tongval hebben. Daarnaast bedienen wij internationale klanten in bijvoorbeeld Engels, Frans en Duits.

Samenwerken met inbound callcenter Maastricht

Bent u bezig met klantcontacten? Bent u voornemens uw klantcontact te optimaliseren, in te richten of ervaart u pieken in uw aanbod die u niet zelf aan kunt? Het callcenter van SpangenbergGroep ondersteunt u graag bij het optimaliseren van uw klantcontacten.