Callcenter Tilburg inbound

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Callcenter Tilburg inbound | Uw klanten

Klanten worden elk jaar kritischer en verwachten steeds meer van ondernemers als u. Een van de zaken die dan absoluut op orde dienen te zijn is uw bereikbaarheid. De mensen willen altijd een stem horen aan de andere kant van de lijn, en terecht natuurlijk. Callcenter Tilburg inbound is er voor drukke ondernemers als u! Kunt u ook niet de hele dag door de mensen te woord staan? U bent zeker niet de enige. Wij van Callcenter Tilburg hebben een grote schaal aan kenners in huis die dit graag op zich nemen.

Ons callcenter heeft de beschikking over hoogopgeleide medewerkers die uitstekend mensen te woord staan. Zij stemmen hun werkwijze uiteraard precies af op uw wensen en doelstellingen. Van tevoren worden duidelijke afspraken gemaakt zodat beide partijen met een duidelijke en eenzijdige filosofie aan de vruchtbare samenwerking kunnen beginnen.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Callcenter Tilburg inbound | Nooit meer boze klanten

U begrijpt waarschijnlijk wel de frustratie van uw potentiële klant. Wanneer zij vragen of onduidelijkheden hebben willen zij dit gelijk kwijt kunnen aan u. Zij hebben geen boodschap aan uw drukke leven als ondernemer. Daarom is het een ontzettend wijs besluit uw klantenservice uit te besteden aan een echte professional. Zo hebben de mensen altijd een contactpersoon, eentje die u natuurlijk volledig moet kunnen vertrouwen. Daar gaan wij van Callcenter Tilburg inbound voor zorgen!

Een nieuwe stap voor uw onderneming, eentje vooruit! Spannend natuurlijk. Wij staan u graag te woord wanneer er vragen zijn aan uw kant. Uw filosofie en werkwijze wordt zo veel mogelijk overgenomen door onze telefonisten. Zo blijft uw bedrijf herkenbaar voor de mensen.

Callcenter Tilburg inbound | Nog meer klanten

Altijd bereikbaar zijn voor de mensen, wat zou dat voor uw onderneming betekenen? Aarzel niet en kom zo snel mogelijk met ons in contact. Callcenter Tilburg inbound staat u graag te woord.