Telefoonservice Groningen

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Bent u op zoek naar een telefoonservice in Groningen? Natuurlijk wilt u het beste en snel groeien met uw onderneming. Een telefoon antwoord service is al jarenlang een belangrijke kracht voor vele bedrijven, groot en klein. Wij bieden u de oplossing doormiddel van maatwerk. U kunt uw telefoon doorschakelen tijdens uw afwezigheid, bij ziekte van uw telefoniste, tijdens piekuren, gedurende vakantieperiodes of gewoon altijd. Wij werken met de dienst telefoonservice in Groningen met vaste en ervaren medewerkers. Een veilige en betaalbare oplossing voor iedereen die bereikbaarheid en goed klantcontact belangrijk vindt!

Het is onze grote passie om met onze telefoonservice in Groningen ervoor te zorgen dat het gesprek door uw klanten prettig wordt ervaren en ze het gevoel hebben dat ze met één van uw medewerkers aan de lijn hebben en niet met een van de medewerkers die in onze telefoonservice centrale actief is. Hier gaan wij dan ook voor zorgen. Wij opereren door het gehele land, ook als u in Den Haag de telefoonservice wilt afnemen kunnen wij u dus van dienst zijn. Voor u kan het vanwege de drukte nog wel eens als problematisch gezien worden, al die telefoontjes. Werk daarom samen met een bedrijf die deze telefoontjes namens u opneemt. uw telefonische bereikbaarheid is optimaal dankzij de telefoonservice van SpangenbergGroep in Groningen.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Inbound telefoonservice centrale Groningen en Den Haag

De drukte die u ondervindt is juist iets positiefs. Terwijl u druk bezig bent met andere zaken, nemen wij graag de telefoon voor u op.  De telefoonservice centrale in Groningen kenmerkt zich doordat er geen storende achtergrondgeluiden aanwezig zijn. Alle telefonistes werken in een rustige omgeving. Wel zo prettig uw klanten. Wij staan uw relaties op professionele wijze te woord en doen alles wat u van een goede telefoniste verwacht: gesprekken doorverbinden, orders noteren en informatie doorgeven. Ook van al deze voordelen genieten? Onze werknemers maken het met de telefoonservice in Groningen graag voor u mogelijk.

U kunt op ons rekenen. Organisaties die altijd optimaal bereikbaar willen zijn, kiezen voor de flexibiliteit en het gemak van een externe telefoniste. Een bedrijf is nooit te groot of te klein voor professionele bereikbaarheid. Kies voor onze telefoonservice centrale in Groningen, natuurlijk wilt u het allerhoogste voor uw onderneming! Wij horen graag van u.