Telefoonservice kosten

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Wat zijn tegenwoordig de telefoonservice kosten als u 24/7 bereikbaar wilt zijn?

Kom er zo snel mogelijk achter en neem contact op met SpangenbergGroep voor de verschillende mogelijkheden. De telefoon is voor elke ondernemer het belangrijkste communicatiemiddel voor klanten en relaties. Een goede telefonische bereikbaarheid, met een snelle en juiste afhandeling van het binnenkomende telefoonverkeer kan het succes van uw onderneming bepalen. Het telefonisch contact is het visitekaartje van uw bedrijf. Voor professioneel klantcontact kunt u een telefoon antwoord service afnemen bijij SpangenbergGroep. Bij ons blijven de telefoonservice kosten binnen de perken en bent u zeker van een professionele en snelle afhandeling van alle inkomende omroepen.

Afhankelijk van de afspraken noteren we de boodschap of verbinden we u door. Wij begrijpen als geen ander de waarde van elk telefoontje, SpangenbergGroep gaat er dan ook voor zorgen dat alle inkomende gesprekken op de juiste manier afgehandeld worden. Wij doen meer dan het beantwoorden van uw telefoon. Spangenberg bouwt aan de relatie met uw klant. Wij bieden bedrijven onze centrale professionele telefoonservice aan tegen lage kosten voor het te woord staan van uw klanten in Limburg en de rest van Nederland.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Telefoonservice kosten | Altijd iemand aanwezig in onze telefoon service centrale in Limburg

Wanneer u druk bent komt het vaak niet uit om inkomende telefoongesprekken aan te nemen. U bent zelf op afspraak, of uw kantoor is onderbezet. Iedere ondernemer herkent zich wel eens in deze situatie. Het moet dan een ontzettend prettige gedachte zijn dat er een professional voor u aanwezig is die deze klantenafhandeling voor u regelt. Ook op het gebied van de telefoonservice kosten hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Bent u nieuwsgierig en wilt u zelf de kwaliteit van onze telefoonservice centrale ervaren? Bel ons dan zo snel mogelijk op voor een vrijblijvend gesprek. Ons team is er klaar voor uw telefoon antwoord of beantwoord service op te pakken. Natuurlijk wilt u nooit meer gestoord worden tijdens een belangrijke vergadering of andere belangrijke werkzaamheden. Kies zo snel mogelijk voor SpangenbergGroep, en geef u zelf stukje rust waarbij u ook nog eens geld bespaard op de telefoonservice kosten. Kom vandaag nog met ons in contact voor het afnemen van telefoonservice in Limburg of andere provincies in Nederland.